Full-stack development

Wij bouwen websites, webshops, webapplicaties, apps en onderliggende platformen met behulp van de cloud.

Van design tot code: wij hebben alles onder controle en zullen samen met u de juiste aanvliegroute bepalen.

Design

Wij houden van gave ontwerpen. Zowel het visueel als het technisch ontwerp is van groot belang bij een succesvol project. Dit vraagt om creativiteit en technische kennis.

Onze visuals onderscheiden zich door een frisse uitstraling en veelvuldig gebruik van vector illustraties. Veelal zullen we deze opleveren in de vorm van een klikbaar prototype waardoor een nog betere indruk van het eindproduct ontstaat. In dit traject sluiten we vaak nog externen aan om de user experience al vroeg op de doelgroep te testen. Zo weten we zeker dat we het juiste gaan bouwen.

Voor het technische gedeelte heeft Status 418 een bewezen cloud architectuur. Deze zogenaamde 'event-driven' opzet zorgt ervoor dat de applicatie onderdelen afzonderlijk van elkaar draaien. Samen met de serverless benadering zorgt dit voor maximaal beschikbare en schaalbare oplossingen.

Development

Wij bouwen platformen en websites, webshops en mobiele applicaties met de nieuwste cloud technologie. Door vanaf de start van elk project voor de cloud te bouwen benutten wij de mogelijkheden van de cloud volledig. Dit zorgt voor snelle, schaalbare en toekomstbestendige oplossingen.

Onze oplossingen worden ontwikkeld in de Node.js en .Net met aan de voorkant veelal ReactJS of een Shopify store. De oplossing draaien we vervolgens in de cloud bij bijvoorbeeld Amazon Web Services, Google Cloud Platform of Azure Cloud.

Koppeling

Met een set reeds ontwikkelde Status 418 cloud componenten en een event-driven architectuur zorgen wij ervoor dat delen van applicaties en platformen niet direct van elkaar afhankelijk zijn. Deze losse afhankelijkheid zorgt er ook voor dat teams onderdelen apart van elkaar kunnen ontwikkelen en releasen. Waarbij ze wel zorgen dat ze zich aan de standaard afspraken houden waarmee ze data uitwisselen.

In onze architectuur vindt alle uitwisseling van data plaats via Application Programming Interfaces (API's). Daarnaast houden de diverse onderdelen elkaar op de hoogte van wijzigingen door 'events' te sturen bij belangrijke wijzigingen. Hierop kunnen andere onderdelen dan reageren door data op te halen en hun status ook bij te werken. Dit principe werkt voor zowel interne als externe onderdelen en API's.

Onze partners

Wij werken samen met gave opdrachtgevers aan uiteenlopende projecten. Dit doen wij onder andere met:

Interesse? Neem contact op