Down to earth

Ondanks wat de andere pagina's doen vermoeden zijn wij geen space engineers of piloten. Wij zijn gewoon een stel slimme IT'ers die vinden dat software ontwikkeling niet zo moeilijk hoeft te zijn.

Samen naar de top

Wij houden van techniek, maar bovenal denken wij ook mee over de use-case of het probleem. Van daaruit werken we vervolgens naar een passende software oplossing.

Daarnaast denken we ook vanaf het eerste moment mee over de koppelingen met andere systemen. Door onze jarenlange ervaring in de consultancy en automatisering zijn wij in staat om snel en vakkundig bestaande processen en systemen te doorgronden en klanten van passend advies te voorzien.

Bovenal staat alles in het teken van de toegevoegde waarde voor klanten. Daarom verrijken onze oplossingen de klantervaring of optimaliseren ze processen.

Interesse? Neem contact op

Wat bouwen jullie dan?

Wij bouwen platformen en web- en mobiele applicaties met de nieuwste cloud technologie. Door vanaf de start van elk project voor de cloud te bouwen benutten wij de mogelijkheden van de cloud volledig. Dit zorgt voor snelle, schaalbare en toekomstbestendige oplossingen.

Onze oplossingen worden ontwikkeld in de Node.js en .Net met aan de voorkant veelal ReactJS. De oplossing draaien we vervolgens in de cloud bij bijvoorbeeld Amazon Web Services, Google Cloud Platform of Azure Cloud.

Onze partners

Wij werken samen met gave opdrachtgevers aan uiteenlopende projecten. Dit doen wij onder andere met:

Interesse? Neem contact op